Nyugalom életbiztosítás

Ezt a legnehezebb feldolgozni és elfogadni, pedig tisztában vagyunk vele, hogy egyszer befog következni. Az elmúlás az élet része. Szerettünk, hozzátartozónk, elvesztése érzelmileg nehéz, de megterhelő időszakot is hozhat, hiszen, ha nem volt megtakarítása, akkor az anyagi gondokkal is meg kell küzdeni.
Úgy gondolom érdemes szeretteinkről gondoskodnunk, ráadásul igencsak hasznos biztosításról van szó.

Előnyei:
A biztosítás nem része a hagyatéknak, így nem kell a gyakran elhúzódó hagyatéki eljárás befejezéséig várni a kifizetésre. A kedvezményezettnek azonnal kifizetésre kerül, ezzel megkönnyítve a ráháruló anyagi nehézségeket.
-A kedvezményezettnek, a kifizetett összeg után, öröklési illetéket sem kell fizetnie.
-A biztosítási védelem élete végéig tart, 85 éves kora után biztosítási díjat sem kell fizetnie.
-Orvosi vizsgálat-, és egészségügyi nyilatkozat nélkül indítható.

 

Választható biztosítási összegek:
-300 000 Ft
-500 000 Ft
-800 000 Ft

Tudta, hogy egy temetés, akár 300.000 Ft-ba is kerülhet?

Hogyan is nézz ki a gyakorlatban?
Istvánnak két lánya és három unokája van. Közeledik a 65 éves korhoz, és már az egészsége sem tökéletes. Egy ideje már foglalkoztatja, hogy szeretteinek az ő halála után ne legyen komoly anyagi teher a temetés, ezért döntött a Nyugalom életbiztosítás mellett. 500 000 Ft-os biztosítási összeget választva havonta mindösszesen 3 510 Ft-ot kell fizetnie. Így, ha szükségessé válik, családjának nem kell kivárnia a hagyatéki eljárás végét, hamarabb is hozzájuthatnak a biztosítási összeghez, hogy méltó módon tudják megszervezni a temetését. 

Tudjon meg többet a nyugalom biztosításról, bátran keressen fel minket!